Paste Troccoli cu roşii cherry, pesmet şi anşoa

![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
INGREDIENTE:
500 g de Troccoli Maffei 500 g roşii cherry |
MOD DE PREPARARE: Pâinea se prăjeşte şi se taie în bucăţi. Căliţi usturoiul zdrobit în ulei, apoi adăugaţi roşiile tăiate în jumătate şi un vârf de cuţit de sare şi fierbeţi timp de 10 minute (foto 1). Aromatizaţi cu busuioc şi puneţi deoparte. Se spală anşoa-ul şi apoi se toacă împreună cu patrunjelul. Se adaugă amestecul tocat în vasul cu pâinea prajită. Se fierb pastele Troccoli în apă sărată, se scurg şi se pun în tigaie cu sos de roşii şi jumătate din pâinea cu aromă (foto 2). Se aşeaza pastele în farfurie şi se completează cu bucaţile de pâine rămase şi cu frunze de busuioc (foto 3). |
||
![]() |